Jaký byl veletrh Intersolar 2023?

Na nejvýznamnější fotovoltaický veletrh – The smarter E Europe a Intersolar 2023, se vypravilo více než 30 Energy:Experts z Memoda. Společně s našimi partnery z řad výrobců jsme návštěvníkům nabídli festival produktů, spoustu modré Memodo barvy, intenzivní diskuse i setkávání a mnoho produktových novinek.Ve dnech 14. až 16. června 2023, se v Mnichově konal The smarter E Europe se 4 dílčími veletrhy, kongresy a doprovodnými akcemi. Největší evropský happening v oblasti energetiky se rozprostíral v 17 halách. Přilákal více než 106 000 návštěvníků ze 166 zemí. Nejnovější trendy, řešení komerčních instalací a obchodní modely – ať už v oblasti solární energie, jejího skladování anebo elektromobility. Zároveň si fanoušci fotovoltaiky mohli prohloubit své znalosti na doprovodných odborných konferencích. Memodo se rozprostíralo na 100 m² v hale B1 a vybudovalo pro účely prezentace udržitelný modulární stánek, který lze rozebrat a poskládat do jiného tvaru – lze ho použít vícekrát!

Hlavním lákadlem pro naše zákazníky a partnery, byla letošní obsáhlá Energy:Experts Tour by Memodo. Produktoví odborníci připravili obhlídku po nejdůležitějších novinkách v portfoliu našeho velkoobchodu s fotovoltaikou (sektorové propojení, řešení pro rezidence i průmysl, systémy energetického managementu, balkonových solárních elektráren i digitálních produktových inovací).
Pro všechny, kdo nezvládli dorazit, připravujeme video s přehledem nejzajímavějších produktů i s nakažlivě dobrou náladou ze stánku Memodo.
Všechny aktuální zprávy z veletrhu jste mohli sledovat i přímo na instagramovém účtu Memodo CZ.

Prohlédněte si krátký fotoreport z veletrhu!