Školení komerční fotovoltaiky: Jak jsme zákazníkům rozšířili obzory

V Memodu jsme nedávno uspořádali školení zaměřené na komerční fotovoltaické projekty a představení nové značky PEAKPLAN. Cílem bylo nabídnout účastníkům ucelený pohled na plánování, realizaci a optimalizaci komerčních fotovoltaických systémů.

Školení jsme zahájili registrací a rovnou věnovali prostor nejnovějším technologiím a produktům pro komerční projekty, důležitosti požární bezpečnosti a možnosti dotačního titulu RES+. Účastníky jsme seznámili i s podrobným průvodcem plánováním, realizací a optimalizací komerčních fotovoltaických systémů tak, aby byli připraveni na velké projekty.

Naši zákazníci aktivně využili příležitost setkat se s Energy:Experts a dalšími profesionály v oboru, což obohatilo celé školení o další rozměr. Prezentace reálných příkladů úspěšných komerčních instalací byla inspirující a ukázala, jakých výsledků lze dosáhnout správným přístupem a znalostmi.

 

Děkujeme všem, kdo se školení zúčastnili a přispěli k naplnění jeho významu a těšíme se na spolupráci. Pro PEAKPLAN není žádná střecha moc velká!