Záruka dostupnosti Memodo

Není nic otravnějšího než špatná dostupnost zboží a zpožděné dodávky – to známe. Proto nyní na vybrané produkty nabízíme záruku dostupnosti Memodo. Co za tím je? A jak ji můžete využít?

Memodo záruka dostupnosti v kostce

Je zaručeno, že naše produkty se zárukou dostupnosti budou k dispozici po dobu příštích tří měsíců nebo do uvedeného data – stačí se podívat na zelený štítek s palcem nahoru. Vybrat si můžete z více než 30 produktů, včetně úložišť, střídačů, modulů a příslušenství. Je tedy možné sestavit ze zaručeně dostupných produktů sestavit kompletní systém. Pokud nebudeme schopni záruku dodržet a prokážete nám zpoždění, pak se k vám dostane poukázka ve výši 250 EUR. Jako důkaz poslouží obrázky nebo snímky obrazovky potvrzení objednávky a prodlevy doručení. Všechny výhody:

  • Více času pro to opravdu důležité
  • Úplně nová jistota při plánování
  • Instalace bez prodlení a nepříjemných odkladů
  • Poukázka na 250 EUR, pokud záruku nedodržíme

Corona a FV-boom

Zárukou dostupnosti chceme ulehčit práci všem instalatérským firmám a zároveň nabídnout bezpečné plánování v této nejisté době. Korona krize se šíří na všech kontinentech od konce roku 2019, zpomaluje dodávky a uvádění produktů na trh. Někteří výrobci dokonce museli své výrobní procesy zastavit nebo je úplně zavřít. I když se situace zmírní, výrobní kapacity se navýší jen pomalu. Dopravní trasy byly také výrazně omezeny kvůli objížďkám, nedostatku vývozních povolení, důkladným kontrolám a hygienickým opatřením.

Kromě toho existuje trvale vysoká poptávka po FV systémech. Nainstalovaný výkon v České republice se zatím meziročně zdvojnásobuje. Za rok 2019 byl celkový nainstalovaný výkon 12 megawattů při 2 905 solárních instalacích.

Více místa, více zboží

Aby byla zaručena dostupnost zboží je nutná především jedna věc – skladové prostory. Opět jsme rozšířili naše sklady a uvolnili další prostory, takže nyní máme rozlohu více než 5 000 metrů čtverečních. S většími prostory jsme byli schopni vybudovat obsáhlejší inventář produktů na které se vztahuje záruka dostupnosti. Záruka zahrnuje produkty společnosti SolarEdge, Jinko Solar, LG Electronics a Mounting Systems.

Náš nákupní tým plánuje velmi dlouhodobě a pečlivě sleduje stavy na skladě, tak aby zboží bylo vždy dostupné. K tomu je důležitý každodenní kontakt s našimi výrobci a dobré partnerství. Pracujeme na rozšíření záruky na další produkty a další výrobce.

Ve zkratce

  • U vybraných produktů nyní nabízíme záruku dostupnosti po dobu 3 měsíců nebo do uvedeného data
  • Především chceme nabídnout bezpečné plánování ve zvláště nejisté situaci
  • Větší prostory skladu a dobrý management zboží jsou pilíři naší záruky dostupnosti