• Najít
  • Memodo Eventy
  • Oznámení
  • Oblíbené
  • Můj účet
  • Nákupní košík

Nový e-shop s fotovoltaikou Memodo.cz je na světě

Nový e-shop s fotovoltaikou Memodo.cz je na světě
Aktualizováno 20. května 2020
3 min. doba čtení
Memodo Redaktion
Memodo Redakce

Od dnešního dne je oficiálně spuštěn e-shop s fotovoltaikou Memodo v českém jazyce. Co tento důležitý krok znamená, vysvětluje v krátkém rozhovoru jeden ze zakladatelů a generální ředitel Memodo Daniel Schmitt.

Co Vás vedlo k tomu rozvíjet firmu Memodo i v České republice?

Memodo bylo založeno v roce 2013. Naším cílem bylo stát se předním evropským odborníkem a obchodníkem v oblasti ukládání energie. V České republice působíme od roku 2018, ale až do teď jsme neměli český internetový obchod. Vzhledem k tomu, že jsme v posledních letech pociťovali neustále rostoucí poptávku po fotovoltaice a zejména po bateriových úložištích, bylo na čase nabídnout naši celou nabídku prostřednictvím e-shopu s fotovoltaikou. Mimochodem, s nápadem rozšířit Memodo i do České republiky k nám přišli dva podnikatelé, nyní už přátelé, Jonas Kasal a Lukáš Růžička, kteří sdíleli naše nadšení pro tento obor. Tím pádem rozhodnutí zda vstoupit na tento zajímavý trh v srdci Evropy nebylo těžké.

Jaké výhody přináší nový e-shop s fotovoltaikou pro zákazníky?

Instalační firmy v celé České republice a na Slovensku mají nyní přístup k našemu rozsáhlému portfoliu produktů. Od montážních systémů, střídačů a panelů až po komerční úložiště, nabízíme vše pro to, abychom vytvořili správný systém pro každý případ použití. Online objednávka je super snadná a aktuální dostupnost zboží je vždy zobrazena v reálném čase. Samozřejmě existují také rozsáhlé popisy produktů, soubory ke stažení a mnoho dalšího.

Proč by si měli instalační firmy zvolit Memodo?

To není snadná otázka. V partnerství je důležitá důvěra a na té je třeba pracovat. Mohu jen říci, že více než 2 000 instalačních společností, v Německu, ale také jiných zemích, důvěřuje nám nebo našim kolegům a u firmy Memodo nakupují rádi. Určitě v Evropě neexistuje žádný další prodejce s více zkušenostmi a znalostmi v oblasti bateriových úložišť - letos dodáme instalačním firmám v celé Evropě více než 10 000 kusů. Samozřejmě dbáme na spolehlivou dopravu, udělujeme kredit limity a poskytujeme technickou podporu. Nejdůležitější je pro nás vztah se zákazníkem. Lidé nakupují od lidí – to bereme velmi vážně.

Co ještě nabízí Memodo kromě FV produktů?

V České republice jsme stále celkem na začátku, takže toho přijde ještě mnohem víc. Na webu je však již mnoho webinářů, článků a jakmile skončí korona krize, chtěli bychom udělat Memodo Roadshow v České republice. Na Roadshow se můžete setkat s námi a zároveň poznat nejdůležitější výrobce na trhu. V současné době dodáváme vše z našeho skladu v Mnichově, ale v budoucnu plánujeme také další centrální sklad, abychom mohli dodávat do všech míst ještě rychleji. Pro nás je to začátek dlouhé cesty, na kterou se velmi těšíme.

Tohle by vás mohlo také zajímat
Čekejte prosím, upozornění se načítají...
Oznámení
    Při načítání oznámení došlo k neočekávané chybě.
    Cookies @ Memodo, aby vám návštěva Memodo obzvlášť chutnala.

    Další informace