• Najít
  • Memodo Eventy
  • Oznámení
  • Oblíbené
  • Můj účet
  • Nákupní košík

Kdo zde píše

Za společností Memodo stojí mnoho tváří, které se zasazují o změnu způsobu využívání energie.

Náš tým autorů

Naši autoři pocházejí z nejrůznějších prostředí v týmu Memodo i mimo něj - od technologických šprtů až po jazykové akrobaty se zelenými prsty. Jedno máme společné: chceme se s vámi podělit o to, co a kdo nás dojímá. Abychom se mohli společně vypořádat s energetickou transformací.

Jonas Kasal

CEO

Jonas je jedním ze zakladatelů firmy Memodo tady v České republice. Ve firmě působí jako technický ředitel, který mimo jiné vše opraví, rozchodí a oživí. Dohromady se spoluzakladatelem Lukášem Růžičkou stále hledají nové výzvy v oblasti fotovoltaiky a inovativních technologií. Pochází z Rakouska, kde ho růst obnovitelných zdrojů naučil myslet globálně a jednat lokálně.

Viola Hojstričová

Vendor Marketing & Content Manager

Viol se pohybuje ve světe fotovoltaiky už několik let, a tak má skvělý přehled o aktuálním dění a možnostech obnovitelných zdrojů a energie. V Memodu má pod palcem nejen komunikaci s našimi dodavateli, ale především komunikaci a osvětu široké veřejnosti.

Šimon Kubec

Energy:Expert v oblasti střídačů a baterií pro FVE

Šimon má vystudovaný obor Inteligentních budov na ČVUT. Díky tomu pochopil, jak velkou roli hraje obnovitelná energie v prostředí budov. Již během studia se věnoval obnovitelným zdrojům, zejména fotovoltaice. V Memodu má pod palcem portfolio a technické know-how týkající se střídačů a baterií.

Martin Šíp

Energy:Expert v oblasti solárních panelů a konstrukcí pro fotovoltaiku

Chemicko-technologická fakulta v Pardubicích dala Martinovi solidní základ pro osobní i profesní rozvoj ve fotovoltaice. Studium chemicko-fyzikálních procesů tenkých vrstev mu dalo možnost rozebírat solární panely až na atom a objevit detaily, které dělají rozdíly. Martin ručí za to, že v portfoliu Memoda najdete vždy solární panely s kvalitou, inovativními technologiemi a spolehlivostí.

Čekejte prosím, upozornění se načítají...
Oznámení
    Při načítání oznámení došlo k neočekávané chybě.
    Cookies @ Memodo, aby vám návštěva Memodo obzvlášť chutnala.

    Další informace